In de Omgeving

Wandelroute D’n Distelberg

Een bosrijke en afwisselende route die voor het overgrote deel door het rustig gelegen Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen loopt. Deze tocht start in het kleine plaatsje Cromvoirt en loopt langs en over een dijkje midden in het landschap richting het Afwateringskanaal ‘s-Hertogenbosch-Drongelen. Na een stuk langs het kanaal gelopen te hebben voert de route door de Loonse en Drunense Duinen naar Giersbergen en verderop door een stukje stuifzandgebied. Vervolgens door de rustige bossen naar Distelberg en terug naar het startpunt. 94% van deze wandeltocht is onverhard.

klik hier voor meer informatie

Monument kamp Vught

Een bezoek aan Nationaal Monument Kamp Vught is een ervaring die je niet gauw zult vergeten. Je wordt geraakt, geïnspireerd en aan het denken gezet. Want de verhalen, die blijven.

klik hier voor meer informatie

De IJzeren man Vught

Dé plek waar plezier, horeca en avontuur samenkomen in het prachtige Vught. Of je nu wilt genieten van een verfrissende duik bij ons Strandbad, heerlijk wilt lunchen, borrelen of dineren bij het Strandhuys of nieuwe Madame Zita restaurant, op avontuur wilt gaan met IJM Outdoor of een bijzondere bijeenkomst wilt organiseren in onze Strandpaviljoen eventzalen, bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring aan het water. Kom en ontdek de diverse mogelijkheden die de IJzeren Man te bieden heeft en laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze fantastische locatie.

klik hier voor meer informatie

Het Bossche Broek

Even buiten de stadsmuren van ‘s-Hertogenbosch ligt Het Bossche Broek. Doordat het zo dicht tegen de stad aan ligt, is Het Bossche Broek goed te combineren met een bezoek aan de historische binnenstad. Wandel of fiets de stad uit en ontdek niet alleen de unieke flora en fauna in dit natuurgebied van 202 ha, maar ook het schitterende uitzicht op de stad.

 

klik hier voor meer informatie

Stadswandeling Den Bosch

Dat gaat naar Den Bosch toe, Zoete lieve Gerritje’ is het begin van een volksliedje over een struikrover, misschien. We lopen straks langs het beeld van Gerritje. Daarvoor en daarna speuren we in elk hoekje van de Bossche binnenstad naar mooie, leuke plekjes. ’s-Hertogenbosch is een van de oudste steden in Nederland. Hier vind je prachtige huizen, gezellige straatjes, vestingwerken, heel veel cafés en leuke winkels.

klik hier voor meer informatie

Beweegroute in Helvoirt

Helvoirt beschikt ook over verchillende beweegroutes. van makkelijk tot moeilijk. Een leuk rondje door het prachtige dorp met meteen goede beweeg oefeningen.

klik hier voor meer informatie